КОМПЮТЪРНА ПОМОЩ ЗА ГРАД БУРГАС

e-mail: contact@officeassist.bg

за контакти: 0886 007 699

Услуги...

 

Инсталиране на офис техника

Услугата включва консултация за избор на подходяща техника според конкретните нужди, монтаж на работното място и инсталиране на необходимите драйвери.

 

Доставка и инсталиране на компютърни компоненти

Услугата включва консултация за избор на подходящи компоненти според конкретните нужди, доставка до офиса, монтаж на компонентите и инсталиране на необходимите драйвери.

 

Компютърни услуги

Услугата включва диагностика на компютри и офис техника, настройки на BIOS и програми, решаване на хардуерни и софтуерни проблеми.

 

Ремонт на стари и нови компютри

Ремонт на стари и нови компютри - не бързайте да изхрърляте стария компютър. В накои от случаите (особенно за офис задачи) не е обоснована голямата инвестиция за закупуване на нова конфигурация, просто може да се ремонтира старата.

 

Асемблиране на компютърна конфигурация по поръчка

Услугата включва консултация на място с цел уточняване на конкретните нужди и изготвяне на подходяща конфигурация с оптимален баланс между цена и функционалност. След избора на елементите на конфигурацията, сглобяване на конфигурацията и извършване на необходимите настройки. По желание на клиента се инсталира и легален софтуер (собственост на клиента или закупен от нас по поръчка на клиента).

 

Инсталиране на софтуер

Услугата включва инсталиране на работното място на софтуер собственост на клиента или закупен от нас по поръчка на клиента. Също така предлагаме и преинсталиране на съществуващ софтуер.


Ремонт на лаптопи

Услугата представлява пълно почистване с подмяна на термопаста, подмяна на изгоряла дънна платка и други при които се налага пълно разглобяване. При първите симптоми на прегряване е необходимо да се извърши почистване, за да се избегне дефектиране на дънната платка.

 

Основни дейности


Консултантски услуги »

При необходимост от закупуване на офис техника...

Доставка и инсталиране на компютърни компоненти »

При необходимост от закуване на компютърен компонент...

Компютърни услуги »

При възникване на хардуерни или софтуерни проблеми в офиса ...

Ремонт на стари и нови компютри »

Не бързайте да изхвърляте стария компютър...

Асемблиране на компютърна конфигурация по поръчка »

При небходимост от покупка на нов компютър, ние Ви предлагаме...

Инсталиране на софтуер »

При необходимост от нов софтуер, ние Ви предлагаме инсталация на работното място...